چراغ دیواری ها نوعی از چراغ های روشنایی هستند که بر روی دیوار نصب می شوند و علاوه بر تامین روشنایی محیط کاربرد دکوراتیو و زیبایی را هم با خود به همراه دارند. این محصولات در انواع مختلفی تولید می شوند که با کاربرد های مختلف برای رفع نیاز های کاربران مورد استفاده قرار می گیرند.
اگر برای خرید چراغ به بازار های فروش متمرکز چراغ و روشنایی در شهر تهران مانند خیابان لاله زار مراجعه کرده باشید خواهید دید که تنوع بیشماری از این محصولات شما را سر در گم می کند. در این مقاله قصد داریم تا به شما اطلاعتی بدهیم که قبل از خرید نیاز خود را به درستی تشخص داده و بهترین انتخاب را برای خود داشته باشید.
قبل از اینکه به سراغ خرید چراغ دیواری بروید:
اولین نکنه ای که باید در زمان انتخاب چراغ مناسب دیواری به آن توجه داشته باشید طرح و رنگ دیواری است که قرار است چراغ روی آن نصب شود. رنگ دیوار ها و گچ بری های دکوری موجود روی دیوار می تواند در خروجی نهایی کار تاثیری مهم داشته باشد. اگر دیوار شما طرح ها و گچ بری های مختلف دارد به سایه های احتمالی ایجاد شده توسط چراغ دقت داشته باشید. بعضی از چراغ ها با داشتن نورهای مترکز و تابشی به برجستگی های روی دیوار جلوه می دهند و در صورت عدم توجه به این نکته ممکنه است دکور دیوار شما به کلی بهم ریخته دیده شود.
اشیا پیرامون اتاق و نوع دیزاین اتاق را هم در نظر بگیرید. مثلا نوع دیزاین مدرن با چراغ مدرن هماهنگی دارد پس به سراغ چراغ دیواری های سنتی موجود در بازار نروید.
انواع چراغ دیواری:
چراغ دیواریها دو دسته بندی کلی دارند که عبارتند از:
دیواری فضاهای داخلی و دیواری فضاهای خارجی
که هر کدام از این دسته بندی ها خود نیز 4زیر دسته بندی دارند که عبارتند از:
- شاخه دار
- بدون شاخه
- تخت( چراغ دیوارکوب)
- چراغ سنسور دار یا بدون سنسور
چراغ های شاخه دار از انواع سنتی چراغ های قابل نصب بر روی دیوار می باشند . این چراغ ها در طرح ها و اندازه های مختلفی در بازار موجود می باشند که بیشتر تلاش شده تا آنها را به طرح های نوستالژیک شبیه باشند . نونه های سنتی و شاخه دار این مدل چراغ ها برای فضاهای بیرونی و حیاطی معمولا پر فروش تر می باشند و شاید این مطلب بیشتر در سلیقه طراحی حیاط ما ایرانی ها مربوط باشد.
نوع مدرن چراغ های دیواری ، چراغ های تخت یا همان دیوارکودب ها هستند. این نوع چراغ ها شامل طیف وسیعی از انواع چراغ می شوند. چراغ دیواریهای تخت معمولا در زمان نصب به صورت کامل به دیوار چسبیده و هیچ نوع شاخه یا اتصالی دیگری ندارند. طراحی مدرن این محصولات و استفاده از انواع چراغ های smd و led در این چراغ ها سبب شده تا شاهد تنوع زیادی از طراحی در این مدل ها باشیم.
چراغ های سنسور دار هم معمولا از نظر ظاهری جزو چراغ های تخت محصوب می شوند ولی به دلیل داشتن سنسور روشنایی و خاموشی اتوماتیک برای آنها دسته ای جدا در نظر گرفته می شود.
چراغ های سنسور دار هیچ نوع کلیدی برای خاموش یا روشن شدن ندارند و با حرکت افراد در اتاق روشن و با بی حرکت ماندن خاموش می شوند از این رو برای نصب در راهپله ها و راهرو ها گزینه ای مناسب می باشند.
منبع برق و نوع لامپ ها
بهترین نوع چراغ دیواریها چراغ هایی هستند که با LED یا SMD کار می کنند. این نوع لامپ ها به دلیل داشتن تکنولوژیهای به روز با کمترین مصرف برقی بهترین نور را برای شما به ارمغان می آورند. علاوه بر این فضای خیلی کمی را هم اشغال می کنند. اما نمونه های سرپیچ دار هم در بازار موجود است که با سرپیچ های معمولی E27 یا سرپیچ های شمعی E14 به فروش می رسند و می تواندی لامپ های مختلف را در آن استفاده نمایید.
منبع تامین برق این چراغ ها برق 220 ولت شهری است . بنابراین برای این نوع چراغ ها باید یک کابل برق از قبل روی دیوار تعبیه شده باشد تا بتوان این چراغ ها را روی آن نصب کرد. البته نمونه های باطری خور هم از این چراغ ها وجود دارد ولی معمولا از آنها به عنوان چراغ اضطراری استفاده می شود و نمی توان به عنوان روشنایی دائمی روی انها حساب جدی باز کرد.
در زیر نمونه هایی از این چراغ ها را برای شما قرار دادیم. برای دیدن اطلاعات بیشتر در رابطه با هر کدام از این چراغ ها میتوانید روی تصویر آن کلیک نمایید و قیمت و جزنیات آن محصولات را مشاهده کنید.
پیشنهاد ما به شما این است که مقاله چراغ های دیواری و مزایای آنها را نیز بخوانید